HTML Info

Webről, magyarul, mindenkinek

Egy szolgáltatás vége

nincs megjegyzés

A Google tovább folytatja portfóliótisztítását.

panoramio_logoA Google egyszer már 2014-ben bejelentette, hogy a Panoramio nem lesz örökéletű. Az akkori visszajelzések hatására azonban elhalasztották a szolgáltatás leállítását, és azon kezdtek dolgozni, hogy a felhasználók közvetlenül tudják a Maps felületen feltölteni fényképeiket. Mára úgy ítélték meg, hogy a Google Maps és a Local Guides program elegendő lehetőséget kínál az egyes helyekhez kapcsolódó fényképek feltöltésére, ezért úgy döntöttek, hogy bezárják a Panoramiot.

Akinek a Panoramio profilja össze van kapcsolva Google+ fiókjával, annak fényképeit a Panoramio bezárásával teljes felbontással automatikusan átmásolják a Google Album Archive-ba. Ezek a fényképek nem számítanak bele az elfoglalt hely számításba. A korábban feltöltött Panoramio képek továbbra is megjelennek a Google Maps helyeken, amíg a felhasználó nem törli őket a Maps Contributions panelen.

 

A felhasználók 2016. november 4. után egy éven keresztül továbbra is elérhetik Panoramio fényképeiket, de újakat nem tölthetnek fel, és új megjegyzések sem fűzhetők hozzájuk.

Írta: htmlinfo

2016. 10 08 at 6:54 am

Kategória: Hírek

Címkék ,

Megjegyzés hozzáfűzése