HTML Info

Webről, magyarul, mindenkinek

Még egy új közösségi oldal

nincs megjegyzés

Aki nyomon követte a HTML Infot, tudja, hogy valami igazán csekély részem volt abban, hogy használata annak idején kezdett elterjedni a magyar anyanyelvű felhasználók között is. Most az anti-Facebook mozgatta meg a fantáziámat.

Igaz, hogy címlapján (egyelőre?) meghívásosként jellemzi magát, de a Join menüre kattintva, és a felhasználói azonosító adatokat kitöltve minden további nélkül enged accountot létrehozni. Hogy ez bug vagy feature, eldönthetetlen.

Tsu layout

A layout – talán nem véletlenül – roppantul hasonlít a Facebookéra, vegyítve néhány, a Googletől lopott ikonnal.

Tsu meghívás

A regisztrációt követő, e-mail címet megerősítő kattintás után a főoldalon aktívvá is válik a mások meghívását lehetővé tevő űrlap. Elküldhetjük profilunk linkjét, küldhetünk direkt meghívó e-mailt, de megkereshetjük twitteres, facebookos vagy G+ ismerőseinket is.

Tsu groups

A szolgáltatások (még?) szegényesek, a hírfolyam mellett a Csoportok működnek, egyelőre deklaráltan Béta állapotban. Amíg a Béta állapot tart, az újonnan létrehozott csoportokat külön el kell fogadtatni, az elfogadásig nem működnek.

Érdekes, hogy regisztráció után egy órán belül két magyar követőm akadt, pedig még nem is posztoltam semmit…

Az üzleti modellt nem részletezem, azt megtette már a HVG, és elolvasható a FAQ-ban is; engem inkább az érdekel, hogy az “értékes tartalom” létrehozására és megosztására alapuló üzleti modell mennyire lesz életképes. Így hát nyomon követem, és időről időre leírom a véleményem.

Aki szeretné kipróbálni, az hivatkozzon rám.

Írta: htmlinfo

2015. 11 03 at 6:34 pm

Kategória: Hírek,Vélemények

Címkék , ,

Megjegyzés hozzáfűzése